Ολυμπιακός : Τι περιμένει από τη διευρυμένη Euroleague ο Μπλατ
Ο κόουτς του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ βρέθηκε στην συνάντηση των προπονητών στην Βαρκελώνη και αναφέρθηκε στη νέα διοργάνωση στην οποία θα μετέχουν πλέον 18 ομάδες
Για την καινούργια Ευρωλίγκα μίλησε ο Ντέιβιντ Μπλατ από την Βαρκελώνη όπου βρίσκεται στην συγκέντρωση των προπονητών της διοργάνωσης. Ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε πως η αύξηση των ομάδων θα κάνει καλό στο προϊόν και ότι αναμένεται να δούμε όμορφο μπάσκετ.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ μετέβη στην Βαρκελώνη για το μίτινγκ των προπονητών, από το οποίο έλειπε ο Αργύρης Πεδουλάκης.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε:
«Με 18 ομάδες στην Euroleague, περιμένουμε να δούμε ακόμα περισσότερους σπουδαίους παίκτες, περισσότερους καλούς προπονητές, μεγαλύτερη εμπειρία με διαφορετική κουλτούρα και διαφορετικές προσωπικότητες. Όπως πάντα, θα δούμε όμορφο μπάσκετ και διασκεδαστικό για τους φιλάθλους, πάθος και θα είναι πραγματικά μεγάλη εμπειρία».
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Στην κατάσταση των τραυματιών του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου μια μέρα πριν τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.
Αυτός είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεότερος αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού. Ο παίκτης που μέσα από την ομάδα της καρδιάς του ξεπέρασε τη σκοτεινή περίοδο της καριέρας του. Αφησε πίσω του τρομακτικές ατυχίες και με τα... επιφανειακά χτυπήματα, γελάει. Και συνεχίζει να παίζει. Ο ορισμός του πώς πρέπει να είναι ένας αρχηγός.