Σε μια «συμβολική» προεκλογική κίνηση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο έσπασε το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, παραχωρώντας μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα νευρικός, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με το Μάτι, τις διακοπές στο σκάφος και τον Παύλο Πολάκη.
Σε μια «συμβολική» προεκλογική κίνηση προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο πρωθυπουργός. Μετά από σχεδόν έναν χρόνο έσπασε το εμπάργκο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, παραχωρώντας μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία υπήρξε μία εκατέρωθεν επιθετική στάση. Ο Αλ. Τσίπρας εμφανίστηκε ιδιαίτερα νευρικός, ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με το Μάτι, τις διακοπές στο σκάφος και τον Παύλο Πολάκη.
«Όλα όσα συνέβησαν στο παρελθόν δεν είναι ξεχασμένα, αλλά περασμένα» είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο του σταθμού, αφήνοντας αιχμές με το «καλημέρα».
Ο κ. Τσίπρας, αναφέρθηκε και στη μη διεξαγωγή τηλεμαχίας των πολιτικών αρχηγών επιρρίπτοντας ευθύνες στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας