Αύριο τελικά θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Ντάγκλας Αουγκούστο καθώς απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που αφορούν την ανταλλαγή εγγράφων με την Κορίνθιανς.
Ούτε και σήμερα (30/6) ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ντάγκλας Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ.
Aυτό αναμένεται να γίνει αύριο καθώς ακόμα δεν ολοκληρωθεί η ανταλλαγή εγγράφων ανάμεσα στο Δικέφαλο και την Κορίνθιανς. Να θυμίσουμε πως ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται από την Παρασκευή (28/6) το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Αφού τις πέρασε με επιτυχία, αμέσως ξεκίνησε η διαδικασία της επικοινωνίας με τους Βραζιλιάνους, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο (1/7). Ο Ντάγκλας Αουγκούστο, θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.