Η αντίπαλος του Ολυμπιακού: Δύο φιλικά σε μία ημέρα για τη Βικτόρια Πλζεν
Δύο φιλικά σε μία μέρα έδωσε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Βικτόρια Πλζεν, με τον προπονητή Πάβελ Βρμπα να χρησιμοποιεί κατά 10/11 τους ίδιους παίκτες ως βασικούς και στους δύο αγώνες
Όχι ένα, αλλά δύο φιλικά μέσα σε μία μέρα έδωσε η Βικτόρια Πλζεν, την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.
O προπονητής Πάβελ Βρμπα μάλιστα ξεκίνησε και στα δύο ματς τους ίδιους πάικτες, εκτός από τον τερματοφύλακα.
Στο πρώτο φιλικό η Πλζεν επικράτησε της Ρουμανικής Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα με 3-1, ενώ στο δεύτερο ηττήθηκε με 3-0 από τη Λέγκια Βαρσοβίας.
Δείτε την βασική ενδεκάδα της Πλζεν με την Κραϊόβα:
Όπως θα παρατηρήσει κανείς, η μόνη αλλαγή είναι ο τερματοφύλακας, με τον Κόζατσικ να αγωνίζεται κόντρα στους Ρουμάνους και τον Χρούσκα με τους Πολωνούς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου μόνο καλά λόγια είχε να πει για την απόδοση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο και ζήτησε σοβαρότητα ενόψει Λιόν
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Εφές με 74-68 υπογράμμισε τη σημασία της νίκης και παράλληλα, στάθηκε στην κακή εμφάνιση των Ερυθρόλευκων στο δεύτερο ημίχρονο.
Η Άστον Βίλα πέρασε με 1-0 από την Πόλη επί της Φενέρμπαχτσε και η Λιόν «καθάρισε» με 1-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Ελβετία. Πώς διαμορφώθηκε η βαθμολογία της League Phase του Europa League.
LIVE: Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπράγκα – Νότιγχαμ Φόρεστ για την 7η αγωνιστική της League Phase του Europa League.