H δήλωση του Κώστα Ζουράρι σχετικά με τον ΠΑΟΚ και τις εκλογές δεν πέρασε απαρατήρητη από τον Ντέμη Νικολαΐδης που την σχολίασε με «καυστική» ανάρτηση στα social media.
Ο υποψήφιος βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζουράρις, προκάλεσε αντιδράσεις με όσα είπε σε στην TV100 σχετικά με τις εκλογές και τον ΠΑΟΚ υποδεικνύοντας ουσιαστικά στους οπαδούς του Δικεφάλου, γιατί δεν πρέπει να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία.Μεταξύ άλλων ανέφερε συγκεκριμένα ότι «ο ΠΑΟΚτσής που ψηφίζει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ» κάνοντας λόγο για παράγκες και διαιτητές με τον Ντέμη Νικολαΐδη να απαντά με «αιχμηρό» τρόπο στα social media.
Η ανάρτηση του Ζουράρι:
«Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα». ΚΩΣΤΑΣ ΖΟΥΡΑΡΗΣ
«Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν μας κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά». MARK TWAIN»
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.