Το παν για να φιλοξενήσει τουλάχιστον μια μεγάλη διοργάνωση μέσα στα προσεχή έτη κάνει το Μόναχο.
Αρχικά, η γερμανική πόλη είναι υποψήφια να διοργανώσει τον τελικό του Champions League του 2021, όμως με δεδομένο πως το «Krestovsky Stadium» αποτελεί δύσκολο ανταγωνιστή για την «Allianz Arena», οι Γερμανοί θέλησαν να… σιγουρέψουν πως σε κάθε περίπτωση ένας τελικός θα διεξαχθεί στη βαυαρική πρωτεύουσα.
Για αυτόν ακριβώς το λόγο, το Μόναχο έθεσε υποψηφιότητα και για τον τελικό του Champions League του 2022, θεωρώντας πως αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες να φιλοξενήσει το μεγάλο γεγονός.
Πάντως, στο «Allianz Arena», πέρα από τους τελικούς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενδέχεται να γίνουν παιχνίδια για το Euro 2020, ενώ σχεδιάζεται να διεξαχθεί εκεί και η πρεμιέρα του Euro 2024, το οποίο θα λάβει χώρα στη Γερμανία.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Μπράντον και Ντάμιεν Τζέφερσον πέτυχαν 22 και 19 πόντους αντίστοιχα κι έτσι η Καρδίτσα νίκησε τον Προμηθέα με 95-79 και «κλειδώνοντας» την παραμονή της.
Μεγάλο το ενδιαφέρον στη μάχη της 5ης θέσης στα πλέι οφ της Super Leaugue, μετά τη νίκη που πέτυχε ο Άρης επί του Βόλου με 3-2. και την ήττα του Λεβαδειακού με 2-0 από τον ΟΦΗ.