Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, όπως ενημέρωσαν με σχετική ανακοίνωση οι Κρητικοί.
Πάντως, οι «μελανόλευκοι» βρήκαν έναν αρκετά ιδιαίτερο τρόπο για να παρουσιάσουν το νεότερο μεταγραφικό τους απόκτημα, αφού το έκαναν μέσω… instagram.
«Κοσμά καλωσήρθες στην οικογένεια του ΟΦΗ!» ανέφερε χαρακτηριστικά το μήνυμα της ΠΑΕ, η οποία κατάφερε να κερδίσει τη μονομαχία με αρκετές ομάδες της Superleague και κατάφερε να κάνει δικό της τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.
Την τελευταία τριετία, ο Τσιλιανίδης αγωνιζόταν με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο κατάφερε να σημειώσει 8 γκολ και να μοιράσει 4 ασίστ σε 86 αγώνες.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.