Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε τον Μάρκο Βελλίδη η Λαμία

Ανακοίνωσε τον Μάρκο Βελλίδη η Λαμία

Στην απόκτηση του διεθνούς Έλληνα τερματοφύλακα, Μάρκου Βελλίδη, προχώρησε η Λαμία ανακοινώνοντας την έναρξη της συνεργασίας της με τον 32χρονο παίκτη.

Η Λαμία έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό της, με τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις να έχουν γίνει, καθώς μετά τον Τουράμ, οι «κυανόλευκοι» ανακοίνωσαν και την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα τερματοφύλακα, Μάρκου Βελλίδη.

Ο 32χρονος γκολκίπερ σε δηλώσεις του ανέφερε πως θα ενταχθεί σε μια νέα οικογένεια και πως θα βρει μπροστά του μια νέα πρόκληση, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και την διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που του δόθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για δύο χρόνια με τον 32χρονο τερματοφύλακα, Μάρκο Βελλίδη. Ο έμπειρος γκολκίπερ την προηγούμενη σεζόν αγωνίζονταν στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα καταγράφοντας συνολικά 22 συμμετοχές, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, ΑΟ Κορωπί, Διαγόρα Ρόδου, ΑΡΗ και ΠΑΟΚ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Λίγο μετά την υπογραφή του διετούς συμβολαίου του, ο Βελλίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Νέα οικογένεια, νέες προκλήσεις. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά στην καινούργια μου ομάδα και μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δουλέψω για το καλύτερο δυνατόν. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον κ. Παπαϊωάννου, τον κ. Τσικνή και όλους τους ανθρώπους στα γραφεία της νέας μου ομάδας. Εύχομαι να έχουμε υγεία και μια πολύ καλή χρονιά».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024