Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καραπαπάς: «Όλοι δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη» (pic)

Καραπαπάς: «Όλοι δίπλα στον Βαγγέλη Μαρινάκη» (pic)

Ο Κώστας Καραπαπάς έστειλε το μήνυμα του με αφορμή τα εννιά χρόνια από την ανάληψη της ηγεσίας του Ολυμπιακού από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία της ομάδας του λιμανιού πριν από εννιά ακριβώς χρόνια οδηγώντας τον σύλλογο σε μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς έστειλε το δικό του μήνυμα, αναφέροντας πως όλοι είναι δίπλα στον ισχυρό άνδρα των ερυθρόλευκων.

Δείτε την ανάρτηση του Καραπαπά:

«Πέρασαν 9 χρόνια. Με τίτλους, με δόξα, με νίκες που έγραψαν ιστορία. Σε αυτά τα 9 χρόνια ζήσαμε και ζούμε έναν άνθρωπο να δίνει κάθε μέρα μάχες για όσα αγαπάμε. Και γι αυτό ΟΛΟΙ θα είμαστε δίπλα του ΠΑΝΤΑ με τις ασπίδες μας ψηλά. Θα μπορούσα να σας πω χιλιάδες στιγμές χαράς, λίγες πολύ λίγες λύπης. Θα σας μεταφέρω όμως έτσι, ως μάθημα με αφορμή αυτή τη μέρα μια εικόνα που δεν την είδαν και δεν την έμαθαν πολλοί.

Είχαμε μόλις αποκλειστεί από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και ήμασταν όλοι συντετριμμένοι. Έξω από τα αποδυτήρια, ήρθε ο πιο λυπημένος από όλους που όμως ως ηγέτης έπρεπε να μας σηκώσει, ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μας μάζεψε μας ζήτησε να σηκώσουμε ψηλά τα κεφάλια και μας είπε τη φράση «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ»…

Και αυτή η φράση έγινε σύνθημα της ομάδας μας, του συλλόγου μας. Το μεγαλείο στο ποδόσφαιρο και η ελιτ θέση μας στην Ευρώπη, η κοσμογονία και το όραμα για τον Παγκόσμιο Ερασιτέχνη, οι επενδύσεις σε Καραισκάκη, Ρέντη, η απογείωση σε Ακαδημία και Σχολές και η ασταμάτητη στήριξη της κοινωνίας μέσα απο ένα συγκλονιστικό έργο, αυτό δείχνουν.

Τα όνειρα ξεκινούν από τον Πειραιά και μπορούν να μας φτάσουν παντού…

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024