Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τα δίνει όλα για Κάνιας ο Ερυθρός Αστέρας»

«Τα δίνει όλα για Κάνιας ο Ερυθρός Αστέρας»

Οι Σέρβοι τονίζουν ότι το όνομα του Ισπανού μέσου του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι του προσφέρουν γη και ύδωρ για να τον κάνουν δικό τους.

Στον… αέρα βρίσκεται το μέλλον του Χοσέ Κάνιας, καθώς το συμβόλαιό που έχει ο Ισπανός μέσος με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται και τυπικά σε λίγες μέρες.

Ο Ιβηρας χαφ μπορεί να έστειλε μήνυμα παραμονής και να εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει στα ασπρόμαυρα, αλλά η διοίκηση του Δικεφάλου μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση. Το θέμα του 32χρονου έχει παρουσιάσει στασιμότητα, με τον Ερυθρό Αστέρα να… παραμονεύει στη γωνία!

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η ομάδα του Βελιγραδίου επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Χοσέ Κάνιας και είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να τον ντύσει στα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα, οι Σέρβοι δημοσιογράφοι επισημαίνουν ότι το όνομά του βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας των Ερυθρόλευκων. «Ο Χοσέ Κάνιας είναι η απόλυτη προτεραιότητα του Ερυθρού Αστέρα», τονίζουν τα σχετικά ρεπορτάζ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι με βάση τα όσα γράφονται στην Σερβία, αν δεν προχωρήσει του Κάνιας, το plan b του Ερυθρού Αστέρα ακούει στο όνομα Ντένις Πόποβιτς. Πρόκειται για τον παίκτη που αγωνίζεται στην Ρωσία με την φανέλα της Όρενμπουρκγ και αποτελεί την εναλλακτική λύση, αν δεν αποκτηθεί ο Κάνιας.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024