Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαψεύδει η Μπενφίκα την συμφωνία με την Ατλέτικο

Διαψεύδει η Μπενφίκα την συμφωνία με την Ατλέτικο

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης η Μπενφίκα διευκρινίζει ότι όσα γράφονται σχετικά με τη συμφωνία της με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πώληση του Ζοάο Φέλιξ είναι ψευδή και ανυπόστατα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική, η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσιάστηκε έτοιμη να πυροδοτήσει την… βόμβα με τον Ζοάο Φέλιξ!

Οι Ροχιμπλάνκος επιδίωξαν να πληρώσουν στην Μπενφίκα την ρήτρα των 120 εκατομμυρίων ευρώ και να κάνουν δικό τους το next big thing του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου!

Ωστόσο λίγες ώρες αργότερα οι διοικούντες την ομάδας της Πορτογαλίας προχώρησαν σε επίσημη διάψευση των σχετικών ρεπορτάζ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, οι ερυθρόλευκοι της Μαδρίτης δίνουν 120.000.000 ευρώ για τον νεαρό σταρ, ενώ σύμφωνα με την A Bola το 30% των χρημάτων, δηλαδή 36 εκατ. ευρώ, θα πάει στον μάνατζερ Ζόρζε Μέντες.

Η Μπενφίκα, ωστόσο, διέψευσε ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις, ενώ εξαπέλυσε επίθεση στην πορτογαλική εφημερίδα που έκανε αναφορά στην προμήθεια του γνωστού μάνατζερ!

«Αυτές οι πληροφορίες είναι εντελώς ψευδείς, παράλογες και έχουν σαφώς σκόπιμες προθέσεις» ανέφεραν μεταξύ άλλων οι Αετοί .

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024