Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αζάρ: «Όλα ξεκίνησαν στην καριέρα μου λόγω του Ζιντάν»

Αζάρ: «Όλα ξεκίνησαν στην καριέρα μου λόγω του Ζιντάν»

Ο Εντέν Αζάρ σε δηλώσεις του ως παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης πλέον δεν έκρυψε πως το να παίξει για λογαριασμό των Μαδριλένων και υπό τις οδηγίες του Ζιντάν ήταν το παιδικό του όνειρο.

Ο Εντέν Αζάρ αποτελεί εδώ και λίγες μέρες το νέο λαμπρό απόκτημα της Ρεάλ Μαδρίτης στην προσπάθεια αναδόμησης που επιχειρεί.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός σε δηλώσεις του δεν έκρυψε πως αποτελούσε παιδικό όνειρο να αγωνιστεί με τη λευκή φανέλα της Βασίλισσας, ενώ χαρακτήρισε τον Ζιντάν ως τον λόγο που ξεκίνησε να παίζει μπάλα, ανυπομονώντας να τον ζήσει στην καθημερινότητα των Μαδριλένων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αζάρ για:

Την παρουσίασή του μπροστά σε 50.000 κόσμου στο Μπερναμπέου: «Είναι τρομερή αίσθηση. Αυτή η φανέλα σημαίνει πολλά για μένα. Η Ρεάλ είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Είναι δύσκολο να περιγράψω το τι θυμάμαι. Το να βγεις στο χορτάρι και να δεις τόσους οπαδούς είναι απίστευτο. Θέλω μόνο να γυρίσω το μήνα που θα έρθει, για να παίξω εδώ».

Για το όνειρό του να αγωνιστεί με τα λευκά της Βασίλισσας: «Από την πρώτη μέρα, που ξεκίνησα να κλωτσάω μια μπάλα στον κήπο του σπιτιού μου στα 4 ή 5 μου χρόνια, αυτό ονειρευόμουν. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες μέχρι σήμερα, αλλά τώρα στα 28 μου, μπορώ να ξεκινήσω να παίζω σε αυτό το μεγάλο κλαμπ. Είναι δύσκολο να περιγράψω αυτό που νιώθω. Είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Για τον προπονητή του πλέον, Ζινεντίν Ζιντάν: «Άρχισα το ποδόσφαιρο χάρη σε αυτόν. Ζούσα στο Βέλγιο, αλλά ήμουν με τη Γαλλία λόγω Ζιντάν. Τώρα θα δουλέψουμε μαζί και είναι ιδιαίτερο συναίσθημα. Θέλω να έρθει η στιγμή της προετοιμασίας και να βρεθώ υπό τις οδηγίες του. Η πρώτη μου ανάμνηση, είναι όταν ο Ζιντάν πετύχαινε εκείνο το βολ πλανέ στον τελικό με τη Λεβερκούζεν».

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024