One Channel: Τι έχει αλλάξει ένα χρόνο μετά την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών
Ένας χρόνος κλείνει σήμερα από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων. Στόχος της ήταν να ανοίξει το δρόμο για τη Βόρεια Μακεδονία προς τους βορειοατλαντικούς θεσμούς. Τι έχει συμβεί ένα χρόνο μετά;
Ένας χρόνος κλείνει σήμερα από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών μεταξύ Αθήνας και Σκοπίων. Στόχος της ήταν να ανοίξει το δρόμο για τη Βόρεια Μακεδονία προς τους βορειοατλαντικούς θεσμούς.
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Μετά τη θερμή ανταπόκριση του κοινού από την πρώτη παρουσίαση στο Θέατρο Γκλόρια την άνοιξη του 2024, η παράσταση «Αλιγάτορες» επέστρεψε πιο επίκαιρη από ποτέ και μπαίνει στις τελευταίες παραστάσεις.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας