Σταματημό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, με τον θρυλικό Αργεντινό να αντιμετωπίζει νέα θέματα με την ταλαιπωρημένη υγεία του.
Νέα περιπέτεια με την υγεία του έχει ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, ο οποίος εισήχθη σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες.
Όπως γράφει η ιταλική gazzetta dello sport ο πρώην παίκτης της Νάπολι αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα αϋπνίας που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει σε… κώμα!
Ο Μαραντόνα αντιμετωπίζει από το Μουντιάλ προβλήματα με την αϋπνία και προσπάθησε να τα ξεπεράσει λαμβάνοντας κάποια πειραματικά φάρμακα, για 4 ημέρες και 4 νύχτες χωρίς όπως φαίνεται να έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Η Μάιντς πήρε μεγάλο προβάδισμα με το 2-0 κόντρα στο Στρασβούργο ενώ Κρίστας Πάλας και Σαχτάρ επικράτησαν με 3-0 κόντρα σε Φιορεντίνα και Άλκμααρ αντίστοιχα.