Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει «δείξει» τον Μπρούνο Φερνάντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας ως παίκτης ο οποίος πρέπει να αποκτηθεί.
Το κόστος μεταγραφής του 24χρονου μεσοεπιθετικού ανέρχεται στα 80 εκατ. ευρώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι φαβορί για να κάνει δικό της τον Φερνάντες.
Ο Πορτογάλος άσος πέρσι πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν έχοντας 32 γκολ σε 53 αγώνες, ενώ έδωσε και 18 ασίστ.
«Κανείς δεν ξέρει το μέλλον. Είμαι με τη Σπόρτινγκ, δεν έχω κάνει επαφές με κανέναν σύλλογο, τουλάχιστον προς το παρόν. Τώρα το μόνο που θέλω είναι να ξεκουραστώ γιατί έχω πολλά να δώσω στην εθνική ομάδα», ανέφερε ο Φερνάντες ο οποίος δεν επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν επαφές με άλλη ομάδα, ενώ να σημειωθεί πως βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας για τους τελικούς του Nations League.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Η Βίρτους Μπολόνια «βύθισε» ακόμη περισσότερο τη Μονακό του Βασίλη Σπανούλη, καθώς έφυγε νικήτρια από το Πριγκιπάτο με 84-82, χάρη σε τρίποντο του Λούκα Βιλντόζα λίγο πριν το φινάλε!
Η ΕΠΟ πληρώνει για να έρθει η Παραγουάη για φιλικό ματς, όμως δεν εισπράττει για να πάει η Εθνική στην Ουγγαρία, παρά καταβάλει η ίδια τα απαιτούμενα χρήματα
Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχουν προβάδισμα έναντι άλλων ομάδων που διεκδικούν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εφόσον αυτός αποχωρήσει από τους Μιλγουόκι Μπακς.