Θεσσαλονίκη: Συνεχίζεται η επανακαταμέτρηση των ψήφων
Η επανακαταμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.
Συνεχίζεται και σήμερα, Πέμπτη, η επανακαταμέτρηση των ψήφων στον πρώτο γύρο των δημοτικών εκλογών στο δήμο Θεσσαλονίκης.
Η διαδικασία επανακαταμέτρησης ξεκίνησε χθες στο Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης, μετά από αίτημα του συνδυασμού του Γιώργου Ορφανού «Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον».
Ανάλογα αίτημα κατέθεσε και ο συνδυασμός του Κωνσταντίνου Ζέρβα «Ναι στη Θεσσαλονίκη», προκειμένου να παρακολουθεί από κοντά την διαδικασία και να χει άμεση εικόνα για το αποτέλεσμα.
Η επανακαταμέτρηση αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα.
Να σημειωθεί πως η διαφορά ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Γιώργο Ορφανό είναι σύμφωνα με επίσημα αποτελέσματα από το Πρωτοδικείο 509 ψήφοι.
Η ανακαταμέτρηση θα δείξει ποιος από τους Κωνσταντίνο Ζέρβα, ή Γιώργο Ορφανό θα περάσει στον επόμενο γύρο των εκλογών της Κυριακής για να αναμετρηθεί με τον Νίκο Ταχιάο.
- Μπραντ Πιτ: Αναζητώντας τον χολιγουντιανό σταρ ανάμεσα στους σωσίες του στην Ύδρα
- Συνελήφθη 25χρονος στη Θεσσαλονίκη: Έτρεχε με 186 χλμ σε δρόμο με όριο τα 90 χλμ
- Δένδιας για επέτειο απελευθέρωσης Ιωαννίνων: Ορόσημο της νεότερης ελληνικής ιστορίας
- Σε πείσμα όσων λέει η κυβέρνηση, οι πολίτες δεν αισθάνονται ότι σήμερα η οικονομική τους κατάσταση είναι καλύτερη
- Τέλος στη διαμάχη Παρί Σεν Ζερμέν και Εμπαπέ
- Ποιοι πάνε ταμείο από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 27 Φεβρουαρίου
- Λέκκας: Οι σφοδρές βροχές έφεραν διαρκείς κατολισθήσεις – Γιατί το πρόβλημα με τη λειψυδρία παραμένει
- Σοκαριστικό βίντεο στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες: Αθλήτρια παραλίγο να χάσει το μάτι της από λεπίδα πατινιού αντιπάλου (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 21.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-juliano-ferreira-102048601-9466837-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442