Η κινητικότητα στην προπώληση εισιτηρίων διαρκείας οδήγησε την ΠΑΕ Άρης στην απόφαση να παρατείνει κατά μία εβδομάδα το διάστημα ανανέωσης των παλαιών κατόχων. Με σχετική ανακοίνωση λοιπόν, η διοίκηση ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας.
Δείτε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι –λόγω της αυξημένης ζήτησης- η περίοδος ανανέωσης των θέσεων, που είχαν οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, παρατείνεται μέχρι την άλλη Τετάρτη (05/06).
Παράλληλα, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι από αύριο, Τετάρτη (29/05), ξεκινάει κανονικά η αγορά των ελεύθερων θέσεων για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.
Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310-322282».
Υπάρχει λόγος που ο Στεφάν Λανουά έκοψε τη συνήθειά του να πηγαίνει στα γήπεδα όπου ορίζει ξένους διαιτητές ώστε να τους βαθμολογεί με την ιδιότητα του παρατηρητή διαιτησίας
Η Ατλέτικο Μαδρίτης ισοπέδωσε με 4-0 την Μπαρτσελόνα στο «Μετροπολιτάνο» στον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στον τελικό!