Ολυμπιακός – Βλάχος: «Αυτή η ήττα θα μας αφυπνίσει»
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Θοδωρής Βλάχος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ήττα από την Βουλιαγμένη θα βοηθήσει την ομάδα του να βελτιωθεί και θα αφυπνίσει τους παίκτες του
Στα δύο πρόσωπα που έδειξε η ομάδα του στάθηκε ο Θοδωρής Βλάχος, μετά την ήττα του Ολυμπιακού από την Βουλιαγμένη στον δεύτερο τελικό της Α1 με 9-8.
Ο τεχνικός των Πειραιωτών τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν δυνατά, προηγήθηκαν με 3-1, αλλά στη συνέχεια έδειξαν νευρικότητα και έχασαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν στον παίκτη παραπάνω. Ο έμπειρος προπονητής, ωστόσο, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η ήττα θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να βελτιωθεί και θα αφυπνίσει τους παίκτες του.
«Θα αντιδράσουμε, έτσι είναι ο αθλητισμός και είναι μια ήττα που θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια και θα μας αφυπνίσει», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Με ένα καλό ξεκίνημα, προηγηθήκαμε με 3-1. Είχαμε ένα χαμένο πέναλτι στο 3-1 και αμέσως βγάλαμε πολύ νευρικότητα. Πολύ νευρικότητα και στα μαρκαρίσματα και στα τελειώματα των φάσεων στον παίκτη παραπάνω, κάτι που δεν δικαιολογείται από παίκτες τόσο υψηλού επιπέδου. Πρέπει να ηρεμήσουμε, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τη Βουλιαγμένη με δέκα γκολ διαφορά. Δεν είναι έτσι, είναι τελικός και πρέπει να σεβόμαστε το θεσμό. Κάποια στιγμή θα γινόταν, έγινε τώρα, κάναμε μια ήττα. Δεν φοβάμαι κάτι για την έκβαση του πρωταθλήματος. Θα αντιδράσουμε, έτσι είναι ο αθλητισμός και είναι μια ήττα που θα μας κάνει καλό για τη συνέχεια και θα μας αφυπνίσει».
- Live streaming: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
- Με Κουτέσα «πέταξε» για την Τουρκία η ΑΕΚ (pics)
- Μπαντόσα ήταν και… πάει: Ο Τσιτσιπάς «συνελήφθη» σε τρυφερό τετ-α-τετ με τη νέα του σύντροφο (vid)
- Χωρίς κόσμο θα διεξαχθεί το Ελιτζούρ Ράμλα – Ολυμπιακός
- Super League: Οι διαιτητές της 14ης αγωνιστικής
- Ο Αντετοκούνμπο μίλησε για το αβέβαιο μέλλον του στους Μπακς…
- Ο Ολυμπιακός φροντίζει για το ευρωπαϊκό του μέλλον: Τι σημαίνει το «προσπέρασμα» στη Μπόντο
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 10.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/cristofer-maximilian-YK8Mvocj6yE-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442