Euroleague : Η πρόβλεψη του Πιτίνο για το ζευγάρι του τελικού
Ο Ρικ Πιτίνο έκανε τις προβλέψεις του για τον τελικό της Euroleague μιλώντας στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης και έκανε την έκπληξη προβλέποντας τελικό Εφές - Ρεάλ. Για MVP ψήφισε τον Λάρκιν
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ρικ Πιτίνο φιλοξενήθηκε στην επίσημη σελίδα της Euroleague όπου έκανε τις προβλέψεις για το Final 4. Ο Αμερικανός έκανε την έκπληξη καθώς προέβλεψε τελικό Εφές – Ρεάλ ενώ για MVP ψήφισε τον Λάρκιν.
Αναλυτικά οι προβλέψεις του Ρικ Πιτίνο:
-Ποιος θα νικήσει στον πρώτο ημιτελικό; «Πιστεύω πως θα το κάνει η Έφες επειδή η Φενέρ έχει πολλούς τραυματισμούς σε παίκτες κλειδιά όπως ο Κάλινιτς, ο Βέσελι (σ.σ. θα παίξουν) και ο Λοβέρν».
-Ποιος θα νικήσει στο δεύτερο ημιτελικό; «Η Ρεάλ επειδή η ΤΣΣΚΑ επικράτησε δύο φορές μέσα στην κανονική περίοδο. Νομίζω πως θα είναι δύσκολο να νικήσει και τρίτη φορά μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Ρεάλ. Η ομάδα που χάνει είναι αυτή που πάντα κάνει τις κατάλληλες προσαρμογές να πάρει τη νίκη στο επόμενο ματς».
-Ανάμεσα στους δύο φιναλίστ που επιλέξατε, ποιος θα νικήσει στον τελικό; «Η Εφές μπορεί να πάρει το τρόπαιο. Ισχύει για μένα ο ίδιος κανόνας: η Έφες έχασε δύο φορές φέτος από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κανονική περίοδο. Όπως είπα και παραπάνω, η χαμένη κάνει τις σωστές αλλαγές για να επιστρέψει στην επόμενη αναμέτρηση».
-Ποιος θα είναι ο MVP; «Ο Σέιν Λάρκιν. Είναι ο παίκτης κλειδιά για την Έφες Αναντολού και βρίσκεται σε σπουδαία αγωνιστική κατάσταση αυτή τη στιγμή».
Το Περιστέρι Betsson την... πλήρωσε για την ήττα του Ολυμπιακού στη Βαρκελώνη, με τους «ερυθρόλευκους» να σοβαρεύονται στο δεύτερο ημίχρονο και να διαλύουν τον αντίπαλό τους με 105-62, για τη 10η νίκη τους στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.
LIVE: Ατρόμητος – ΠΑΟΚ. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΠΑΟΚ για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2.
Ντούσαν Κέρκεζ και Ραζβάν Λουτσέσκου, ανακοίνωσαν τις 11άδες με τις οποίες θα αγωνιστούν Ατρόμητος και ΠΑΟΚ στο ματς που κάνει σέντρα στις 18:00 στο Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Super League.