Ήρθε η ώρα να απαλλαγεί των καθηκόντων του ο κ. Περέιρα…
Ότι μέσα στην ΕΠΟ έχει ισχυρές πλάτες είναι ηλίου φαεινότερο. Οτι έχει ήδη σχηματίσει μια ομάδα διαιτητών που τελούν υπό την προστασία του προκύπτει με σαφήνεια από τους ορισμούς που κάνει ολόκληρη την χρονιά. Η δυσανεξία του στην κριτική και την λογοδοσία είναι ένας λόγος να απαλλαγεί των καθηκόντων του
Είναι άρχοντας. Κάνει ότι θέλει και λογαριασμό δεν δίνει. Τους αντιμετωπίζει όλους σαν υπηκόους. Προφανώς είναι επηρεασμένος από την παντοδύναμη Πορτογαλία άλλων καιρών. Τότε που ήταν κυρίαρχη των θαλασσών που είχε αποικίες στην Αφρική και φόρτωνε σκλάβους στα καράβια για να τους πουλάει στην Ευρώπη.
Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2, Λουτσέσκου και Γιακουμάκης στάθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα της Ρουμανίας και τόνισαν ότι δικέφαλος αγωνίστηκε για αυτούς.
Παρά την ήττα του ΠΑΟΚ από τη Λιόν με 4-2 και την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρόμα με 1-1, η Ελλάδα παραμένει στην 11η θέση της βαθμολογίας της UEFA.