Απόστολος Σίσκος : Πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μ. ύπτιο
Ο κολυμβητής του ΠΑΟΚ, Απόστολος Σίσκος, με χρόνο 2:09.41, πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μ. ύπτιο στην κατηγορία παμπαίδων Α'
Οι Μακεδονικοί Αγώνες Κολύμβησης ολοκληρώθηκαν την Κυριακή (12/5), με τη συμμετοχή 220 αθλητών και αθλητριών και τον Αποστόλη Σίκσο να πετυχαίνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μ. ύπτιο.
Ο κολυμβητής του ΠΑΟΚ, με χρόνο 2:09.41, έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ ύπτιο, στην κατηγορία παμπαίδων Α’, καταρρίπτοντας τον χρόνο του Μάριου-Σέργιου Μπίλα που είχε επίδοση 2:09.52 από τις 10/07/2015.
Σημαντικές επιδόσεις πέτυχαν στα 1500 μ. ελεύθερο ο Στέλιος Δαλντογιάννης του ΠΑΟΚ και ο Κωνσταντίνος Ζαχαριάδης του Άρη, οι οποίοι κολύμπησαν αμφότεροι κάτω από τα 16 λεπτά.
Μετα το τέλος των αγώνων, ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος ανέφερε: «Οι αγώνες είχαν σχετικά μικρή συμμετοχή, λόγω της Βαλκανιάδας στην Καβάλα, όμως είδαμε μερικούς αξιόλογους χρόνους, με αποκορύφωμα το πανελλήνιο ρεκόρ του Σίσκου. Οι περισσότεροι αθλητές βρίσκονται σε φάση προετοιμασίας και κουρασμένοι από τις πασχαλινές διοργανώσεις, θέλοντας να βρουν το ρυθμό τους ενόψει των μεγάλων αγώνων που έρχονται».
- Ο Μαγκουάιρ μένει στο Ολντ Τράφορντ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ότι αμφισβητείται, αλλά δεν έχει… ενημερωθεί
- «Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Τρεντ Φόρεστ» (pic+vid)
- Ρόμα σε κρίση: 111,5 εκατ. ευρώ χωρίς αντίκρισμα
- Ο Ντε Λαουρέντις «άναψε πράσινο» για ν’ αναλάβει ο Κόντε την Σκουάντρα Ατζούρα
- Δραματική εξέλιξη με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου
- «Αρμάνι, Φενερμπαχτσέ και Ρεάλ Μαδρίτης για Πίτερς»
- Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής μας στο Μουντιάλ»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/patrick-boucher-70pm04yEWTA-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442