Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Τζέιμς (διεθνής με Ουαλία) βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ο 21χρονος winger πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Σουόνσι στην Championship, γεγονός που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων.
Μάλιστα, τον περασμένο Ιανουάριο η Λιντς προσπάθησε να τον κάνει δικό της, προσφέροντας μέχρι και 8,5 εκατομμύρια ευρώ πριν τελικά εισπράξει την αρνητική απάντηση των «κύκνων».
Πλέον, φαβορί για την απόκτησή του είναι οι «κόκκινοι διάβολοι», οι οποίοι όπως αναφέρει το Skysports είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι και 15 εκατομμύρια λίρες για να τον φέρουν στο Μάντσεστερ το προσεχές καλοκαίρι.
Στις δυσκολίες που θα συναντήσει η Θέλτα στα ματς με τον ΠΑΟΚ για τα πλέι-οφ του Europa League, αναφέρθηκε ο αρχηγός της ισπανικής ομάδας, Ιάγκο Άσπας.
Οι οπαδοί της Βέλο έκαναν «ντου» στο προπονητικό κέντρο και ουσιαστικά ζήτησαν από τους παίκτες της ομάδας -αν χρειαστεί- να τραυματίσουν τον Νεϊμάρ στο επικείμενο ματς με τη Σάντος – Επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου και... ψύχραιμη απάντηση του Βραζιλιάνου σούπερσταρ.
Η Λιβαδειά «κοκκινίζει», καθώς ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Λεβαδειακό το Σάββατο και οι ερυθρόλευκοι εξασφάλισαν επιπλέον εισιτήρια για τον κόσμο τους - Ανοίγουν δύο έξτρα θύρες.