Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!

ΠΑΟΚ – Πέλκας : «Προετοιμασμένοι για το νταμπλ»

ΠΑΟΚ – Πέλκας : «Προετοιμασμένοι για το νταμπλ»

«Σημαντική η απουσία του Βιεϊρίνια αλλά θα τον κάνουμε χαρούμενο» ήταν η ατάκα του Δημήτρη Πέλκα στη συνέντευξη Τύπου του ΠΑΟΚ ενόψει του τελικού Κυπέλλου με την ΑΕΚ (11/5, 20:30, ΟΑΚΑ)

Από τη πλευρά των παικτών των πρωταθλητών μίλησε ενόψει του αυριανού τελικού κυπέλλου Ελλάδος ο αρχηγός του Δικεφάλου (λόγω του τραυματισμού του Βιερίνια) Δημήτρης Πέλκας. Ο Έλληνας διεθνής έδωσε το στίγμα των θέλω του για τον αυριανό αγώνα και τόνισε πόσο πολύ θέλει την ολοκλήρωση της κατάκτησης του φετινού νταμπλ

Αναλυτικά όσα είπε :

Για τον στόχο του Κυπέλλου: «Έχουμε δύο στόχους. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το έναν το καταφέραμε, τελείωσε. Στόχος είναι το νταμπλ για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας και είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι΄αυτό…».

Για την απουσία του Βιεϊρίνια: «Σίγουρα είναι μια σημαντική απουσία γιατί ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της ομάδας φέτος. Έχω εμπιστοσύνη σε όλα τα παιδιά μας όμως και είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και γι΄αυτόν και να τον κάνουμε χαρούμενο…».

Για το γεγονός ότι απέναντί τους είναι και πάλι η ΑΕΚ: «Θεωρώ ότι τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες και η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα κατακτήσει το τρόπαιο».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2026
Απόρρητο