Τα χρήματα που τους οφείλονται από την συνεργασία τους με τον Άρη ετοιμάζονται να διεκδικήσουν οι Δημήτρης Πρίφτης και Μιχάλης Τσαϊρέλης.
Ο Έλληνας τεχνικός έχει στα χέρια του διαταγή πληρωμής για χρηματικό ποσό που ξεπερνάει τις 80.000 ευρώ. Είχε δεχθεί και είχε υπογράψει διακανονισμό με την ΚΑΕ Άρης, όμως, δεν έχει πάρει χρήματα τους τελευταίους πέντε μήνες.
Το ίδιο ισχύει και με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες απέστειλε εξώδικο στην ΚΑΕ Άρης, ζητώντας τα χρήματα που του οφείλονται, καθώς δεν είχε εισπράξει τα χρήματα που προέβλεπαν οι δόσεις του διακανονισμού τους τελευταίους τέσσερις μήνες.
Αμφότεροι έχουν αναθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στους δικηγόρους τους να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για τη κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Άρης.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε 2-0 τη Ναόμι Οσάκα και έκανε το 1-0 για την Ελλάδα στο United Cup, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να επιβεβαιώνει μάλιστα μετά το παιχνίδι τον επικείμενο γάμο της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Τι κι αν είναι πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με τα δύο από τα τρία γκολ του να είναι παγκόσμιας κλάσης, τι κι αν παραμιλάει όλος ο πλανήτης για όσα κάνει, οι διοργανωτές του Κόπα Άφρικα... ξέχασαν να βάλουν τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην καλύτερη ενδεκάδα της φάσης των ομίλων!
Πάνοπλος και πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για τον τελικό του Betsson Super Cup, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίρνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.