ΚΑΕ Παναθηναϊκός : «Έστω την ύστατη στιγμή θα επέμβει η Πολιτεία»
Την άποψή της για τα τεκταινόμενα στο ελληνικό μπάσκετ εξέφρασε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ευελπιστώντας πως η ελληνική Πολιτεία θα παρέμβει έστω και την ύστατη στιγμή
Θέση για τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό μπάσκετ πήρε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» χαρακτηρίζουν τις ώρες που διανύουμε κρίσιμες για το ελληνικό προσθέτοντας ότι για την δεν θέλουν να σχολιάσουν τα τεκταινόμενα.
Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός εκφράζει την πίστη του έστω και την τελευταία στιγμή η Πολιτεία θα παρέμβει προκειμένου να προστατεύσει το άθλημα.
«Οι ώρες για το ελληνικό μπάσκετ είναι πολύ κρίσιμες. Θέλοντας το καλό του δεν θα κάνουμε κανένα σχόλιο. Άλλωστε υπάρχει εμπιστοσύνη ότι έστω και την ύστατη στιγμή η Πολιτεία θα επέμβει προστατεύοντας το άθλημα και η δικαιοσύνη θα αποδώσει τις ευθύνες, όπου αυτές αναλογούν», αναφέρει χαρακτηριστικά η θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε του Μπίλι Χάρις με (2-1), μετά από μία ένα φοβερό παιχνίδι και μία συγκλονιστική ανατροπή, κάνοντας το 1-0 για την Ελλάδα κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.
Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη media day της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι Μιλάνο (06/01, 21:15), για ενδεχόμενη προσθήκη στο ρόστερ των Πράσινων.
Δημοσίευμα από το εξωτερικό αναφέρει πως τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ κοιτούν την περίπτωση του Μπρούνο Καμπόκλο, με τον Βραζιλιάνο να «ζυγίζει» τις επιλογές του.