Οι περισσότερες κάμερες βρίσκονται εκτός λειτουργίας στο ΟΑΚΑ
Η Αστυνομία ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν λειτουργούν περίπου το 70% των καμερών του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του ΟΑΚΑ
Στην πρώτη σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου, αλλά και τη γενικότερη διεξαγωγή του τέθηκαν πολλά ζητήματα επί τάπητος.
Ένα από τα θέματα που φέρεται να έθεσε η αστυνομία στην ΕΠΟ ήταν ότι δεν λειτουργούν περίπου το 70% των καμερών του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης του ΟΑΚΑ παρότι εκεί αγωνίζονται ήδη ΑΕΚ και Παναθηναϊκός.
Αναμφίβολα πρόκειται για ένα ζήτημα που πρέπει να διορθωθεί για να υπάρξει ομαλότερη διεξαγωγή του αγώνα, αν φυσικά η αναμέτρηση διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και κυρίως αν γίνει με κόσμο και των δύο ομάδων.
Η αστυνομία φέρεται ήδη να έχει ζητήσει την αντικατάσταση τους, ενώ το κόστος θα καλυφθεί από την Ομοσπονδία που διοργανώνει τον τελικό.
- Ο Μέσι… τα ‘χει 900: Ιστορικό ορόσημο για τον θρύλο της μπάλας (vid)
- Τραυματίστηκε σοβαρά ο Λανγκ της Γαλατάσαραϊ, μπαίνει αμέσως στο χειρουργείο (vids)
- «Γιγαντομαχία» Ρεάλ – Μπάγερν και ζευγάρια… φωτιά στο Champions League – Ποιες είναι οι πιθανότητες πρόκρισης στους «4» (pic)
- Κόντρα στη Μπασκόνια ο Ολυμπιακός για ένα ακόμη βήμα προς το πλεονέκτημα
- Χαμός στους Μπακς με Αντετοκούνμπο: Μεγάλη διαφωνία για την επιστροφή του στα παρκέ (pic)
- «Κλειδώνει» την πρόκριση στους «8» η ΑΕΚ με την Τσέλιε, να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό όνειρο ο Παναθηναϊκός
- Θάντερ – Νετς 121-92: Τρομερός Γκίλτζιους-Αλεξάντερ και 10η σερί νίκη για την Οκλαχόμα
- Γουόρντ: «Αν δεν είσαι εγωιστής οι… Θεοί του μπάσκετ θα στο ανταποδώσουν»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442