Επόμενος σταθμός το Εστορίλ της Πορτογαλίας για τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Ο Έλληνας τενίστας μετά την Βαρκελώνη, όπου έφτασε μέχρι τον τρίτο γύρο, συνεχίζει την περιπέτειά του στο χώμα και την επόμενη εβδομάδα θα λάβει μέρος στο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην ιβηρική χερσόνησο.
Ο «Τσιτσιφάστ», ο οποίος θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό, θα περάσει bye τον πρώτο γύρο, ενώ στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Γκουίντο Αντρεότσι – Ούγκο Ντέλιεν.
Δύο παίκτες, που τα πηγαίνουν εξαιρετικά στο χώμα και χρειάζονται προσοχή. Όποιος και αν είναι, πάντως, ο αντίπαλος του Στέφανου, ο Έλληνας τενίστας θα είναι το φαβορί για την πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων θα αντιμετωπίσει πιθανότατα τον Αυστραλό, Αλεξ Ντε Μινόρ. Στο ίδιο ταμπλό με τον συμπατριώτη μας, βρίσκονται επίσης οι Αυστραλοί Τζον Μίλμαν και Μπέρναντ Τόμιτς. Αν καταφέρει ο Τσιτσιπάς και πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά, το πιθανότερο είναι να παίξει με έναν εκ των Νταβίντ Γκοφέν και Ντούσαν Λάγιοβιτς.
Στην άλλη πλευρά του ταμπλό, ξεχωρίζει ο Φάμπιο Φονίνι, που πριν από λίγες μέρες κατέκτησε τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο, αλλά και οι Γκαέλ Μονφίλς, Φράνσις Τιαφόε και Πάμπλο Καρένα Μπούστα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.
LIVE: Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παρί Σεν Ζερμέν – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.