Χωρίς τρένα την Πρωτομαγιά λόγω απεργίας των σιδηροδρομικών
Επιπλέον, όπως ενημερώνει το επιβατικό κοινό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Τρίτης 30 Απριλίου στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα
Κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο δεν θα πραγματοποιηθεί την ημέρα της Πρωτομαγιάς εξαιτίας της απεργίας που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ).
Επιπλέον, όπως ενημερώνει το επιβατικό κοινό η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Τρίτης 30 Απριλίου στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα.
Οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, (Τετάρτη μεσάνυχτα προς Πέμπτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας