Εκφοβισμός δημοσιογράφων και βουλευτών της αντιπολίτευσης, ποινικοποίηση της κριτικής. Ετσι λειτουργούν τα καθεστώτα. Οποιαδήποτε ομοιότητα με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι (;) συμπτωματική
Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Πόρτο προκειμένου να κρατήσει και τη νέα σεζόν τον Ζοσέ Σα στο λιμάνι.
Οι ερυθρόλευκοι έχουν ανοίξει εδώ κι αρκετό καιρό δίαυλο επικοινωνίας με τους Δράκους και οι διαπραγματεύσεις είναι σε καλό δρόμο, όμως από ότι φαίνεται η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν παίζει μόνος του.
Η Τσέλσι είχε προβάδισμα δύο γκολ μέχρι το 66′ απέναντι στην Λιντς, όμως στο υπόλοιπο της αναμέτρησης δέχθηκε ισάριθμα τέρματα με αποτέλεσμα να υποχρεωθεί στο οδυνηρό 2-2 και να χάσει έδαφος για την μάχη της 4άδας.
Παίκτες όπως ο Τζέιμς, ο Μίροτιτς, ο Μπλοσομγκέιμ αλλά και ο Ντιαλό κάθε άλλο παρά σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται στη Μονακό, παρά το γεγονός ότι ο Πρίγκιπας Αλβέρτος προσπαθεί να βρει