Αρνητική φαίνεται πως ήταν η απάντηση του Ανδρέα Σάμαρη στην πρόταση της Μπενφίκα για την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Το συμβόλαιο του Έλληνα διεθνή εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και οι «αετοί» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να τον δουν να αποχωρεί ως ελεύθερος, καθώς οι εμφανίσεις του το τελευταίο διάστημα τον έχουν κατατάξει ως ένα εκ των πιο πολύτιμων ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της ομάδας.
Αντίθετα, οι ιθύνοντες του συλλόγου φαίνονται διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να εξασφαλίζουν την παραμονή του 29χρονου και την επόμενη σεζόν, όμως η πρώτη τους προσπάθεια έπεσε στο κενό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της «A bola», η Μπενφίκα προσέφερε τριετές συμβόλαιο με απολαβές ενός εκατομμυρίου ευρώ το χρόνο στον έμπειρο μέσο, με τον ίδιο πάντως να μην ικανοποιείται.
Όπως αναφέρεται, μάλιστα, ο ίδιος αξιώνει το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου προκειμένου να δεχτεί να βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, επεκτείνοντας έτσι τη συμφωνία του με τους Πορτογάλους.
Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο πλευρές θα συνεχιστούν, καθώς στόχος αμφοτέρων είναι η κοινή τους σύμπλευση και για τα επόμενα χρόνια.
Κανένα πρόβλημα δεν είχε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας, περνώντας με 3-0 και παραμένοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική εκτός έδρας νίκη και για την Άστον Βίλα επί της Γουέστ Χαμ με 3-2.
Ωστόσο, ο Γάλλος πρώην πρόεδρος της UEFA δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της και δηλώνει «ισχυρό κάλεσμα, αλλά η οικογένειά μου έχει προτεραιότητα»
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση και τη νίκη του Ολυμπιακού στο Περιστέρι, μιλώντας παράλληλα και για το ιστορικό ρεκόρ του, ισοφαρίζοντας σε συμμετοχές στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» τον Γιάννη Ιωαννίδη.
Οι «μαύρες γάτες» νίκησαν τις «καρακάξες» (1-0) στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού βορρά και η Σάντερλαντ βρήκε τρόπο για να… πικάρει την μεγάλη της αντίπαλο