H… underground Εθνική Αργεντινής «χωράει» Ινσούα, Πόνσε και Γκαρσία
Η Εθνική Αργεντινής πάντα βασιζόταν πάνω σε αστέρια για να λάμψει, όμως σε μια χώρα με τόσο πλούσιο ταλέντο υπάρχουν και κάποιοι... αφανείς ήρωες οι οποίοι θα στελέχωναν επάξια μια πιο... underground εκδοχή της «Αλμπισελέστε»
Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε την Εθνική Αργεντινής στελεχωμένη από παίκτες παγκόσμιου βεληνεκούς, οι οποίοι έχουν κάνει το όνομά τους γνωστό, αγωνιζόμενοι στα κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου. Από τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν στον Σέρχιο Αγουέρο και από τον Μάουρο Ικάρντι στον Λιονέλ Μέσι, η «Αλμπισελέστε» έχει να επιδείξει περίσσιο ταλέντο σε όλες τις γραμμές της και ιδίως στην επιθετική.
Τεράστιο βήμα παραμονής στη Serie A έκανε η Φιορεντίνα μετά το 4-1 επί της Κρεμονέζε στο «Τζοβάνι Τζίνι». Οι «Βιόλα» ανέβηκαν στην 16η θέση αφήνοντας ζώνη του υποβιβασμού τη σημερινή τους αντίπαλο.
Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε στο «meridiansports» και μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague, ενώ στάθηκε στην σημασία της επιστροφής του Λεσόρ για τον Παναθηναϊκό.