Χωρίς τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στον ΠΑΟΚ, αφού ο Αμερικανός γκαρντ θα μεταβεί στην πατρίδα του θρηνώντας την απώλεια συγγενικού προσώπου
Χωρίς τον Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ (13/4, 15:45), για την 24η αγωνιστική της Basket League, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Ο 24χρονος πόιντ γκαρντ θα ταξιδέψει στην Αμερική, επειδή πέθανε η γιαγιά του και αισθάνεται την ανάγκη να παραβρεθεί στην κηδείας της. Ο Γκος ζήτησε ειδική άδεια από τον Ντέιβιντ Μπλατ και ο 59χρονος τεχνικός δεν του αρνήθηκε.
Έτσι λοιπόν οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον «δικέφαλο του βορρά» χωρίς τον βασικό τους πόιντ γκαρντ, με τους Μάντζαρη και Ουέμπερ να κληθούν, ώστε να καλύψουν, το κενό του Αμερικανού.
Η ελευθερία (αίσθημα αυτονομίας) ενισχύει την ευτυχία σε όλο τον κόσμο, αλλά μια εκτεταμένη διεθνής μελέτη δείχνει ότι προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε πλουσιότερες χώρες,
Με τον Κώστα Σλούκα να έχει 26 πόντους και να μοιράζει 9 ασίστ, ο Παναθηναϊκός, έστω και λίγο... αγχωτικά, έφυγε νικητής από τη Γαλλία (78-79 τη Βιλερμπάν) για την 25η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Ερυθρός Αστέρας συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και κόντρα στη Ντουμπάι BC (95-92 στο Βελιγράδι) για την 25η αγωνιστική. Ήταν η 4η σερί νίκη των Σέρβων, έχοντας κορυφαίους τους Νουόρα και Ιζουντού.