Στο Κλεάνθης Βικελίδης βρέθηκε σήμερα (31/3) ο Αγγελος Αναστασιάδης και παρακολούθησε από κοντά τη νίκη του Αρη επί του ΟΦΗ με 3-1.
Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας είχε φυσικά την προσοχή του στραμμένη στους Ελληνες παίκτες των δύο ομάδων και ειδικά των γηπεδούχων. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι στις πρόσφατες κλήσεις του για τα ματς με Λίχτενσταϊν και Βοσνία είχαν κληθεί οι Σιώπης και Βαλεριάνος.
Σήμερα ο πρώτος έπαιξε σε όλο το ματς, ενώ ο δεύτερο μπήκε αλλαγή στο 81’.
Πριν το παιχνίδι ο Αναστασιάδης είχε τετ α τετ με τον μεγαλομέτοχο του Άρη Θοδωρή Καρυπίδη στον οποίο έδωσε συγχαρητήρια για την καλή ομάδα που παρουσιάζει φέτος.
Παράλληλα αποθέωσε και τον Σάββα Παντελίδη: «Έχεις καλό προπονητή και καλό παιδί» του είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον Σάββα Παντελίδη με τον Καρυπίδη να του ανταποδίδει τα συγχαρητήρια για την Εθνική και τα αποτελέσματα που έφερε μέχρι τώρα: «Καλή δύναμη στη συνέχεια. Θα τα καταφέρουμε όλοι» ήταν τα λόγια του Καρυπίδη.
Ο Παναγιώτης Ρέτσος μίλησε ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν για το Champions League και για το τι θα αντιμετωπίσουν οι «ασπιρίνες» στο Φάληρο
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ξέσπασε στα social media μετά την 4άρα από την ΑΕΚ και τα βάζει με τον Γιάννη Αλαφούζο, τους παίκτες, αλλά και την κάκιστη διαχείριση του Ράφα Μπενίτεθ – «Νύχτα ντροπής, δρόμο όλοι» και «Ρεζιλίκια» είναι μερικά από τα εκατοντάδες μηνύματα.
Σαράντα και πλέον χρόνια μετά τη λειτουργία του Ιωάννη Παύλου Β΄, το ιστορικό στάδιο της Μαδρίτης επιστρέφει στο επίκεντρο ενός παπικού γεγονότος παγκόσμιας εμβέλειας