Ομαλοποιήθηκε η κυκλοφορία στη Λεωφ. Συγγρού [Εικόνες]
Περίπου στις 3 το μεσημέρι, λόγω του δυνατού αέρα διαπιστώθηκε αστάθεια σε μια πινακίδα, με αποτέλεσμα η τροχαία να κάνει εκτροπή της κυκλοφορίας για περίπου μία ώρα.
Περίπου μία ώρα διήρκησε η ταλαιπωρία των οδηγών που κινούνταν στο ρεύμα ανόδου της Λεωφόρου Συγγρού προς Αθήνα, το μεσημέρι της Παρασκευής, έπειτα από την εκτροπή της κυκλοφορίας, που έκανε η Τροχαία όταν διαπιστώθηκε πως μια πινακίδα διαχείρισης κυκλοφορίας παρουσίασε αστάθεια λόγω των δυνατών ανέμων.
Η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Συγγρού διεκόπη από το ύψος της οδού Κράτητος μέχρι την οδό Γαλαξία, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά να δημιουργηθεί ουρά οχημάτων η οποία έφτανε μέχρι το δέλτα του Φαλήρου.
16:26 — 29-3-2019 pic.twitter.com/79o94HzZlA
— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) 29 Μαρτίου 2019

- Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τη γνωρίμια του με την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
- Χίος: Διάσωση μητέρας και γιου από το φλεγόμενο σπίτι τους
- Νέλσον Μαντέλα: Ο ισόβιος αγώνας κατά του ρατσισμού
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στα Διαβατά
- Ελβετικό φράγκο: Έφτασε η κρίσιμη δίκη στον Άρειο Πάγο – Προσφυγή 200.000 πολιτών
- Η La Liga πάει τους παίκτες στα δικαστήρια
- «Καραγκιόζη… Χάσαμε τον Αϊ Βασίλη!»: Με τη Ματίνα Νικολάου στο θέατρο Σκιών του Π. Χατζηαναγνώστου
- Γιατί η πολιτική φαντασία έχει πεθάνει – και πώς να την αναστήσουμε
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442