Το Γεώργιος Καραϊσκάκης το πιο σύγχρονο γήπεδο της χώρας αναβαθμίζει τον εξωτερικό φωτισμό του!
Ουσιαστικά, οι άνθρωποι της ομάδας φρόντισαν να αναβαθμιστεί ο εξωτερικός φωτισμός, αντικαθιστώντας τα υπάρχοντα παρωχημένα φωτιστικά σώματα πυρακτώσεως με νέα τεχνολογίας LED, πολλαπλασιάζοντας έτσι το φωτισμό και πετυχαίνοντας ταυτόχρονη μείωση της κατανάλωσης ρευματοδότησης κατά το ήμισυ!
Οι αλλαγές έγιναν αισθητές από τον εντός έδρας αγώνα των Πειραιωτών κόντρα στον Άρη.
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του σταδίου και οι συνεργάτες του φροντίζουν να κάνουν συνεχώς ολοένα και καλύτερο το φαληρικό γήπεδο.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δύο φορές στο δεύτερο μέρος, η Ρεάλ Μαδρίτης, πέρασε από την έδρα της Βιγιαρεάλ (2-0)και προσπέρασε την Μπαρτσελόνα (έχει ματς λιγότερο) στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναβλήθηκε το παιχνίδι Τίμπεργουλβς – Γουόριορς για το πρωτάθλημα του NBA, εξαιτίας του θανάτου ενός 37χρονου άνδρα από ομοσπονδιακούς πράκτορες στη Μινεάπολη.