Ο Μόντσι επιστρέφει στη Σεβίλλη για να αναλάβει ξανά πόστο αθλητικού διευθυντή - Δείτε τις πιο πετυχημένες μεταγραφές του Ισπανού για λογαριασμό των «Σεβιγίστας»
Η Σεβίλλη χθες (17/3) επιβεβαίωσε την επιστροφή του ανθρώπου που ουσιαστικά, με τη δουλειά του, άλλαξε την δυναμική και την ιστορία του συλλόγου.
Ο λόγος για τον Ραμόν Ροντρίγκεζ Βερντέχο ή όπως τον γνωρίζουμε καλύτερα, Μόντσι. Ο Ισπανός αθλητικός διευθυντής άφησε την Ρόμα για να επιστρέψει στη ομάδα της καρδιάς του, όπως ανακοίνωσαν οι Σεβιγιάνοι.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.