Ένα ακόμα παιχνίδι στην Α1 για τον Ολυμπιακό, μία ακόμα εμφάνιση που δεν θέλουν να την θυμούνται στον Πειραιά. Είναι φοβερό ότι φέτος οι Ερυθρόλευκοι σε 18 παιχνίδια που έχουν δώσει, σε 8 από αυτά, έχουν κερδίσει με 10 και κάτω πόντους. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Από τίποτα έως και πάρα πολλά, που δεν υπάρχει λόγος αυτή την στιγμή να τα σχολιάζουμε.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε πως θα γυρίσει στους πάγκους μόνο αν βρει το κατάλληλο κίνητρο και ο Άρης Betsson του Ρίτσαρντ Σιάο δείχνει ικανός να του το προσφέρει στο προσεχές μέλλον.