Απίστευτο: 15 χρόνια χωρίς συντήρηση το στέγαστρο Καλατράβα στο ΟΑΚΑ
Από το 2004 όταν κι έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας μέχρι σήμερα, δεν έχει πραγματοποιηθεί καμιά εργασία συντήρησης στο στέγαστρο Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας
Ακούγεται απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό και φανερώνει τους κινδύνους για την δημόσια ασφάλεια αλλά και την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα. Η είδηση πως δεν έχουν πραγματοποιηθεί ποτέ εργασίες συντήρησης στο στέγαστρο Καλατράβα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, είναι σοκαριστική.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Ο Άρης γνωστοποίησε την απόκτηση του 28χρονου, διεθνή Ιβοριανού επιθετικού ως δανεικό για 1,5 έτος από τη Φιορεντίνα. αφού πρώτα ολοκλήρωσε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.