Ο έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης, στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, πήρε χρόνο συμμετοχής και μερικά λεπτά μετά την είσοδο του στο παρκέ ευστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή του χρόνου.

in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Μπάσκετ > Ο Mάντζαρης συνδέθηκε με το καλάθι ύστερα από 2,5 μήνες
Ο έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μάντζαρης, στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στο ΣΕΦ, πήρε χρόνο συμμετοχής και μερικά λεπτά μετά την είσοδο του στο παρκέ ευστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή του χρόνου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Wellness affirmation: «Αυτή τη χρονιά θα τα καταφέρω!»

Σύμφωνα με νέα έρευνα, η κηπουρική μπορεί να κάνει... μικρά θαύματα στην ψυχική υγεία μας.
Η σχέση είναι μια δύσκολη πίστα, με πολλά εμπόδια και δεύτερες σκέψεις. Ωστόσο, υπάρχουν τρόποι, για να σωθεί όταν μοιάζει να έχει φτάσει σε τέλμα.

Στις 27 Δεκεμβρίου, το Gazarte θα συνδυάσει τη συναυλία με το πάρτι, για να τιμήσει τη ζωή και τη μουσική του «πατέρα» των Motorhead, Lemmy.

Η τέχνη τα δικαιολογεί, άραγε, όλα; Η απάντηση επιχειρείται στην παράσταση Μαρτυρία μιας κλεμμένης εφηβείας που κάνει πρεμιέρα στις 19 Ιανουαρίου.
Ο μύθος του Δράκουλα ζωντανεύει επί σκηνής μέσ από το έργο Dracula και μια ομάδα εξαιρετικών ηθοποιών.

Η πρωτοπόρος Στρασμπούρ επικράτησε με 1-0 της Αμπερντίν και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ η Πάλας πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σέλμπουρν.
Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA, αλλά και μία χαμένη ευκαιρία για να πλησιάσει περισσότερο στην Τσεχία.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.
Απογοητευμένος ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι Μιλάνο.

Η πρωτοπόρος Στρασμπούρ επικράτησε με 1-0 της Αμπερντίν και έμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ενώ η Πάλας πέρασε με 3-0 από την έδρα της Σέλμπουρν.

Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα στη βαθμολογία της UEFA, αλλά και μία χαμένη ευκαιρία για να πλησιάσει περισσότερο στην Τσεχία.

Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Απογοητευμένος ο Εργκίν Αταμάν μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ρόμα, Άστον Βίλα και Φενέρ πήραν σπουδαίες νίκες, ενώ η Λιόν «πάτησε» κορυφή – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Εuroleague μετά τα σημερινά αποτελέσματα.

Με εξαίρεση τον Κώστα Σλούκα (19π., 7ασ.) οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρέθηκαν σε κακή μέρα στο Μιλάνο, με αποτέλεσμα η Αρμάνι να επικρατήσει με 96-89 για την 15η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Μάρκο Νίκολιτς μίλησε μετά το διπλό της ΑΕΚ στην Σαμσούντα και έκανε λόγο για κυριαρχία των κιτρινόμαυρων.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το ματς... θρίλερ του ΠΑΟΚ στη Βουλγαρία απέναντι στη Λουντογκόρετς (3-3), τονίζοντας ότι έτσι όπως εξελίχθηκε ο βαθμός είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα του.

LIVE: Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Ραπίντ Βιέννης – Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 1-2 στο 48΄, όμως βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ στο 77' (3-2) απέναντι στη Λουντογκόρετς. Εν τέλει όμως με γκολ του Μύθου στο 90ο λεπτό απέσπασε πολύτιμη ισοπαλία 3-3 στη μάχη της πρόκρισης στο Europa League.

Η Μπέτις πέρασε εύκολα από το Ζάγκρεμπ (3-1), ενώ την ίδια ώρα η Μίντιλαντ νίκησε και την Γκενκ με 1-0 και συνεχίζει στην κορυφή – Όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στο Europa League, σε ποια θέση βρίσκεται ο ΠΑΟΚ.

Το Ανώτατο Δικαστήριο ακυρώνει το μεγαλεπήβολο σχέδιο της Ατλέτικο και του Δήμου λόγω σοβαρών παρατυπιών στη διαδικασία - σε αβεβαιότητα το μέλλον της ανάπλασης γύρω από το Metropolitano.


Η ΑΕΚ πήρε τα ηνία απέναντι στη Σαμσουνσπόρ, με την Ένωση να κάνει την ανατροπή.

LIVE: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν για την 6η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 5.

LIVE: Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 21:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αρμάνι Μιλάνο – Παναθηναϊκός για τη 15η αγωνιστική της Euroleague. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.

Ο Άλεκ Πίτερς αναφέρθηκε στην απόκτηση του Μόντε Μόρις από τον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Ο Κένεθ Φαρίντ μίλησε για την ευκαιρία που του έδωσε ο Παναθηναϊκός, για το ΝΒΑ, για τις… ελληνικές συνεργασίες που είχε, αλλά και για τη ζωή του.

Η εικόνα του «Φραπέ» σήμερα στη Βουλή απλώς υπογράμμισε ότι εάν κάποιος πρέπει να απολογηθεί είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας


Σήμερα νωρίς το πρωί αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της ανακρίτριας Καλαμάτας ο ανιψιός του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ στη Φοινικούντα και ο επιχειρηματίας και φίλος του.

Στις 27 Δεκεμβρίου, το Gazarte θα συνδυάσει τη συναυλία με το πάρτι, για να τιμήσει τη ζωή και τη μουσική του «πατέρα» των Motorhead, Lemmy.

Μια νέα γενιά νεότερων εργαζομένων αντιμετωπίζεται με περιφρόνηση ως ανώριμη και αναξιόπιστη, ακριβώς όπως συνέβη με τη γενιά των millennials.


Το γραφείο των ευρωπαίων εισαγγελέων την εμπιστεύεται στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Από την άλλη η διοίκηση του Οργανισμού την έχει υποβιβάσει σε θέση-ψυγείο. Στο δικαστήριο εκδικάζεται η αίτηση αναίρεσης της Παρασκευής Τυχεροπούλου.

Γιατί η ΑΑΔΕ «σαρώνει» μεταβιβάσεις ακινήτων και δωρεές – Στο επίκεντρο το αφορολόγητο

Σύμφωνα με νέα έρευνα, η κηπουρική μπορεί να κάνει... μικρά θαύματα στην ψυχική υγεία μας.

Ενώ η ανεργία υποχωρεί στο χαμηλότερο επίπεδο από το 2009, οι ελλείψεις εργατικού δυναμικού διευρύνονται

Ο διανομέας χρειάστηκε να νοσηλευτεί για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι στιγμής έχει συλληφθεί ένας 17χρονος ενώ οι άλλοι δύο δράστες αναζητούνται

Μια συνταγή στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς.

Προστασία δεδομένων για 8-11 χρόνια και σχέδια επάρκειας φαρμάκων με συμφωνία Κοινοβουλίου – Συμβουλίου Ε.Ε. – Παρχωημένα μέτρα δηλώνει η Ευρωπαϊκή Φαρμακοβιομηχανία


Η δίκη της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό συνεχίζεται σήμερα στο Εφετείο με την αγόρευση της εισαγγελέως - Περιθώριο για αύξηση των ποινών στην ηγεσία της οργάνωσης


Ο Ντόναλντ Τραμπ επιχειρεί να ανασχεδιάσει τον εκλογικό χάρτη σε πολιτείες ενόψει των ενδιάμεσων εκλογών του 2026 - Ρήγμα στους Ρεπουμπλικανούς στην Ιντιάνα

Wellness affirmation: «Αυτή τη χρονιά θα τα καταφέρω!»

Στην Αττική η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 19 βαθμούς. Ο καιρός ανά περιοχή

Στην «εξίσωση» που αφορά στα ακίνητα μπαίνει και το στοιχείο του σωστού προσδιορισμού της πραγματικής αξίας - Όλες οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν από μία αγορά

Σε λίγες ημέρες λήγει η προθεσμία για χιλιάδες ασφαλισμένους προ του 1993 που μπορούν να κλειδώσουν τη συνταξιοδότηση ακόμα και σε ηλικία κάτω των 62 ετών

Διόρθωση των δηλώσεων Ε9 με τροποποιητικές έως τέλη Ιανουαρίου και ασφαλιστήρια συμβόλαια κατά φυσικών καταστροφών μέχρι μέσα Φεβρουαρίου - Το ραβασάκι του ΕΝΦΙΑ θα φτάσει έως τις αρχές Μαρτίου 2026


Ο Ράσελ Κρόου θεωρεί ότι οι δημιουργοί του «Gladiator II» δεν κατάλαβαν τι έκανε την πρώτη ταινία ξεχωριστή.

Πώς μπορείς να κάνεις πραγματικότητα τους στόχους σου; Αυτό είναι το κόλπο των επιτυχημένων ανθρώπων.

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι για την οικονομία που όντως μπορούν να αναγκάσουν μια πλήρη αναθεώρηση του βασικού μακροοικονομικού σεναρίου για το 2026;


Περισσότεροι από ένας στους δύο καταναλωτές δηλώνει ότι η τεχνητή νοημοσύνη και οι νέες τεχνολογίες κάνουν την εξυπηρέτηση πιο άμεση, σύμφωνα με τη Focus Bari

Εκατοντάδες τα περιστατικά παράνομης διακίνησης και εμπορίας ζώων συντροφιάς στη χώρα μας, όμως επικρατεί καθεστώς ατιμωρησίας - Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανοίγει φάκελο κατά της Ελλάδας


Το RAND κλήθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού των ΗΠΑ να κρίνει το υπάρχον πλαίσιο και να αναπτύξει ένα επικαιροποιημένο, σχετικά με τις παθητικές άμυνες σε πολέμους δυνατών χωρών.


Ο πόλεμος ως τζόγος όταν αναλυτής φέρεται να άλλαξε τον χάρτη του πολέμου στην Ουκρανία πριν από την καταληκτική ημερομηνία του Polymarket για την κατάληψη της πόλης Μίρνοχραντ.


Με μια σειρά κοφτών απαντήσεων στα social media, ο Λίαμ Γκάλαχερ έβαλε τέλος στα σενάρια για συναυλίες το 2026, διαμηνύοντας ότι οι Oasis θα δεν επιστρέψουν στη σκηνή πριν από το 2027

Ένας δωρητής οργάνων που γρατζουνίστηκε από ασβό και τα όργανά του μπήκαν σε λίστες μεταμοσχεύσεων, έγινε η αιτία να πεθάνει ο λήπτης του νεφρού από λύσσα σύμφωνα με το CDC.


Συναγερμός για πρόκληση τσουνάμι με κύματα ύψους τουλάχιστον ενός μέτρου έχει σημάνει, μετά τον νέο πολύ ισχυρό σεισμό 6,7 Ρίχτερ που σημειώθηκε στη βορειοανατολική Ιαπωνία.

Εάν ο Μαδούρο εγκατέλειπε την εξουσία κι έπρεπε να ζήσει σε μια άλλη χώρα, η Κολομβία θα του προσέφερε άσυλο, σύμφωνα με την ΥΠΕΞ της χώρας.

«Πότε θα πιστωθώ πως δημιούργησα, χωρίς πληθωρισμό, ίσως την καλύτερη οικονομία στην ιστορία της χώρας μας;», αναρωτιέται ο Τραμπ, καταφερόμενος εναντίον των Αμερικανών που δεν το αντιλαμβάνονται.

Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν προσκλήθηκαν για να γιορτάσουν την 30ή επέτειο της «μόνιμης ουδετερότητας» του Τουρκμενιστάν, μιας από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου.
Εγγραφείτε στo newsletter μας, για να λαμβάνετε κάθε ημέρα στο email σας τα νέα από το in.gr
Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος
Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη
Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος
Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673
ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007
Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442



