Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς για τους Νικς που επικράτησαν των Μάτζικ με ανατροπή (108-103) πετυχαίνοντας σερί νίκες για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο
Οι Νικς υποδέχθηκαν στο Madison Square Garden της Νέας Υόρκης τους ανεβασμένους Μάτζικ που προέρχονταν από 6 νίκες στα τελευταία 8 ματς, στην προσπάθειά τους να προλάβουν τα playoffs.
Η Ομάδα από Ορλάντο, όντως ξεκίνησε πολύ δυνατά, πήρε το προβάδισμα γρήγορα και το διατήρησε με αυξομειώσεις μέχρι και στις αρχές τους τέταρτου δεκαλέπτου, όταν και έφτασε να προηγείται με +10 (91-81).
Οι Νικς όμως, παίρνοντας εξαιρετικές λύσεις από τον πάγκο τους, που σκόραρε συνολικά 75 (!!!) πόντους, έτρεξε ένα επί μέρους σερί 30-13 και πήρε μεγάλη νίκη με 108-103. Μια νίκη που δεν έχει σοβαρό αντίκρισμα στην κατάταξη.
Μάλιστα είναι αντίθετη στο tanking που προτίθενται να εφαρμόσει η ομάδα του Φίζντεϊλ, αλλά τουλάχιστον δείχνει πως υπάρχει εγωισμός και κάτι για να χτιστεί πάνω της η νέα εποχή των Νεοϋορκέζων που αναμένεται να κινηθούν θεαματικά το καλοκαίρι.
Παραμένουν 15οι στη Ανατολή και ουραγοί της Λίγκας οι Νικς (14-48), που είχαν ως καλύτερους τους Μούντιεϊ (19π/8 ριμπ), Τρίερ (18π) και Ρόμπινσον (17π/14 ριμπ/6 τάπες).
Από την άλλη οι ηττημένοι Μάτζικ βρίσκονται στην 9η θέση (28-34), μια ανάσα από τα playoffs, μια και οι προσπάθειες των Βούτσεβιτς (26π/11 ριμπ), Γκόρντον (26π) και Άιζακ (16π) δεν είχαν αντίκρυσμα.
Μιλώντας στον πατέρα του Πέτερ, σε ζωντανή μετάδοση, ο Κάσπερ Σμάιχελ αποκάλυψε ότι δεν αποκλείεται να έχει τελειώσει η ποδοσφαιρική καριέρα του, αφού θα χρειαστεί δύο χειρουργεία στον ώμο…