Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο τη Ντινάμο Κιέβου στο Γ. Καραϊσκάκης (14/4, 19:55) στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των «32» του Europa League και ο Ντιμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε στον ουκρανικό Τύπο για τον μεγάλο αγώνα των δύο ομάδων στο Φάληρο. Ο Ουκρανός στόπερ της ΑΕΚ μίλησε μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για τους ερυθρόλευκους και θα πρέπει να σημειωθεί πως υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα.
Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Stoiximan Super League και το πρόγραμμα των ΑΕΚ, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ μέχρι το φινάλε της regular season της Super League.
Ντεμπούτο στη Serie A με γκολ έκανε ο Αλισον Σάντος ο οποίος ισοφάρισε (2-2, στο 83’) και αποδείχθηκε χρυσή αλλαγή για τη Νάπολι. Ο Τσιμίκας, για τη Ρόμα, μπήκε στο ματς στο 72’.