Απέδειξαν πως μπορούν να κερδίσουν οπουδήποτε και τον οποιονδήποτε… Οι Σέλτικς νίκησαν με 112-109 τους Σίξερς εκτός έδρας (τους έπιασαν στην 4η θέση της Ανατολής με 36-21), παρ’ ότι δεν είχαν διαθέσιμο τον αστέρα τους Κάιρι Ίρβινγκ.
Είχαν όμως τον… καυτό από την περιφέρεια Γκόρντον Χέιγουορντ που επωμίστηκε το επιθετικό βάρος.
Το ματς ήταν ντέρμπι όπως αναμενόταν με τη μεγαλύτερη διαφορά να σημειώνεται στο πρώτο δωδεκάλεπτο (28-18) και με τις δύο ομάδες να μην παίρνουν καμία στιγμή διαφορά άνω των 10 πόντων.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης των Σέλτικς ήταν ο Χέιγουορντ, ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 26 πόντους με 6/7 τρίποντα, με τον Χόρφορντ να προσθέτει 23 πόντους και 8 ριμπάουντ, τον Τέιτουμ 20 πόντους και 10 ριμπάουντ και τον Μόρις 17 πόντους.
Για τους ηττημένους ο Εμπίντ είχε 23, ο Μπάτλερ 22 και ο Ρέντικ 16, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει τη νίκη.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Δείτε γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Champions League - Τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και το πρόγραμμα της 8ης και τελευταίας αγωνιστικής της League Phase.
«Πλώρη» για απευθείας πρόκριση στους «16» του Chamions League έβαλε η Νιούκαστλ μετά το άνετο 3-0 επί της Αϊντχόφεν, Στους 8 βαθμούς παρέμεινε η PSV, αποτέλεσμα που ευνόησε τον Ολυμπιακό…
Έστω και δύσκολα η Τσέλσι νίκησε με 1-0 την Πάφο και έχει πλέον τη δυνατότητα να προκριθεί απευθείας στην επόμενη φάση του Champioons League. Δύο βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό παρέμειναν οι Κύπριοι.