Λαμία και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι 3-3, ενώ ο Πανιώνιος επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ – Την Πέμπτη διεξάγονται τα Εργοτέλης - Αστέρας Τρίπολης (17:00) και Ατρόμητος – ΑΕΚ (19:30).
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας έκαναν ο Ολυμπιακός και ο Πανιώνιος, με τους Ερυθρόλευκους να έρχονται ισόπαλοι 3-3 εκτός έδρας με τη Λαμία και τους Κυανέρυθρους να κερδίζουν με ανατροπή 2-1 τον ΠΑΟΚ.
Οι Πειραιώτες με πρωταγωνιστή τον Σολδάνο, ο οποίος πέτυχε ένα γκολ και έβγαλε τις ασίστ στα γκολ των Ζιλ Ντίας και Χασάν, πήραν την ισοπαλία στην Φθιώτιδα και πλέον βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στους «4» της διοργάνωσης.
Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη απόψε, ο Πανιώνιος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, έκανε την ολική ανατροπή και με γκολ των Ντουρμισάι και Σταυρόπουλου επικράτησε του Δικεφάλου με 2-1. Οι Κυανέρυθροι έκαναν την έκπληξη και πλέον ο ΠΑΟΚ καλείται στη ρεβάνς της Τούμπας να κάνει την ολική ανατροπή.
Την Πέμπτη είναι προγραμματισμένα να διεξαχθούν τα παιχνίδια Εργοτέλης – Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος – ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο αγώνας στο Ηράκλειο της Κρήτης θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ το παιχνίδι στο Περιστέρι θα ξεκινήσει στις 19:30.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.