Επόμενο εμπόδιο ο Πορφύρας για τα κορίτσια του Ολυμπιακού
Οι Ερυθρόλευκες το βράδυ του Σαββάτου (2/2) στις 20:00 θα αντιμετωπίσουν στο «Π. Σαλπέας» τον Πορφύρα με στόχο τη νίκη που θα τις διατηρήσει στην κορυφή της Volleyleague
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού παιχνιδιού με τον Πορφύρα (2/2, 20:00) για την 14η αγωνιστική της Volleyleague.
Οι Ερυθρόλευκες το βράδυ του Σαββάτου στις 20:00 θα αγωνιστούν στο «Π. Σαλπέας» με στόχο τη νίκη που θα τις διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Με εξαίρεση την Σάσκια Χίπε δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα για τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς ο οποίος υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των υπόλοιπων αθλητριών.
Συγκεκριμένα, την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Κατερίνα Γιώτα, Αλίκη Κωνσαντινίδου, Μαρία Νομικού, Τζίνα Λαμπρούση, Έλενα Μιλεντίγεβιτς, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Λαμπρινή Κωνσταντινίδου, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Κατερίνα Ζακχαίου, Λάουρα Έμοντς, Ρίγκαν Ελίζαμπεθ Χούντ Σκοτ.
Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη στις δηλώσεις της ενόψει της αναμέτρησης με τον Πορφύρα, ανέφερε: «Συνεχίζουμε τους αγώνες μας στο πρωτάθλημα κόντρα στον Πορφύρα. Αγωνιζόμαστε εκτός έδρας αλλά στον… Πειραιά και θέλουμε να πετύχουμε μια ακόμα νίκη, δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που πραγματοποιούμε το τελευταίο διάστημα».
- Ρέτσος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια»
- Ολυμπιακός: «Σας ευχαριστούμε για το όμορφο ταξίδι» (pic)
- Ντάνι Γκαρθία: «Το θέλαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε – Πάμε να πάρουμε το πρωτάθλημα»
- Βαθμολογία UEFA: Η Ελλάδα έφτασε πιο κοντά στην 10η Τσεχία
- Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με την πορεία μας, παλέψαμε όλα τα ματς» – Η εξήγηση για Ποντένσε
- Μια «μάχη» που δόθηκε με περηφάνια και οι «μάχες» που έρχονται…
- Δείτε τα γκολ της βραδιάς από το Champions League (vids)
- Ίντερ – Μπόντο/Γκλιμτ 1-2: Τεράστια έκπληξη των Νορβηγών, απέκλεισαν τη φιναλίστ του Champions League (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 25.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)























































![Μετά το Νόμπελ Ειρήνης, ο Τραμπ απέκτησε και… χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/photo_5834667506767957173_y-315x220.jpg)




















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442