«Αδέρφια ζείτε…» – Στις 9/2 το μνημόσυνο για τα θύματα της θύρας 7
Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνά ποτέ τα θύματα της τραγωδίας της θύρας 7 και το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου (13:00) θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο στη μνήμη των 21 παιδιών που έχασαν την ζωή τους την 8η Φεβρουαρίου 1981
Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνάει ποτέ την ιστορία του. Μια ιστορία γραμμένη με το αίμα των 21 παιδιών που έχασαν την ζωή τους στην τραγωδία της Θύρας 7, την 8η Φεβρουαρίου του 1981. Ο Ολυμπιακός δεν ξεχνά ποτέ τους ήρωες του και τιμά κάθε χρόνο την μνήμη των αδικοχαμένων φιλάθλων.
Η οικογένεια του Ολυμπιακού θα βροντοφωνάξει και φέτος, όπως κάθε χρόνο, «αδέρφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε» καθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε πως το μνημόσυνο στη μνήμη των 21 θυμάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στη μία το μεσημέρι.
Τα παιδιά που άφησαν την τελευταία τους πνοή με το όνομα του Ολυμπιακού στα χείλη, δεν έχουν «φύγει» ποτέ. Είναι πάντα εκεί, στις θέσεις τους στην θύρα 7 του Καραϊσκάκη για να παρακολουθούν την μεγάλη τους αγάπη, τον Ολυμπιακό. Για να φωνάζουν για το μεγαλείο του θρύλου. Για να φωνάζουν «θρύλε μου ζωή δεν ξέρω τι θα πει…»
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει ότι το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 13:00, θα τελεστεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» μνημόσυνο, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Η Μπάγερν φέτος είναι «οδοστρωτήρας», η Ρεάλ όμως παρά την προβληματική σεζόν που διανύει έχει τον τρόπο απέναντι στους Βαυαρούς. Φαντάζει δύσκολο να το κάνει και φέτος αλλά είναι… η Ρεάλ
Οι Σαν Αντόνιο Σπερς νίκησαν τους Σίξερς αλλά είδαν τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα να αποχωρεί από το ματς τραυματίας, την ώρα που Νάγκετς νικούσαν τους Μπλέιζερς με μια ακόμη μυθική εμφάνιση του Νίκολα Γιόκιτς. - Τα αποτελέσματα της ημέρας στο NBA.