Τετ α τετ Αναστασιάδη – Μακρόν για ενέργεια και ασφάλεια
Κατ΄ιδίαν συνάντηση είχαν το απόγευμα οι Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν
Κατ΄ιδίαν συνάντηση είχαν το απόγευμα οι Πρόεδροι της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν.
Η κατ’ ιδίαν συνάντηση των δύο προέδρων έγινε στο προεδρικό μέγαρο της Λευκωσίας, πριν από την έναρξη της 5ης Συνόδου Κορυφής των επτά νοτίων χωρών της ΕΕ (MED7), στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία».
Αναστασιάδης και Μακρόν, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυπριακής προεδρίας, συζήτησαν θέματα που αφορούν το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, ζητήματα διμερούς συνεργασίας και ειδικότερα θέματα άμυνας και ασφάλειας.
Ο Κύπριος Πρόεδρος ενημέρωσε τον Γάλλο ομόλογό του για το Κυπριακό.
- Οι ανοιχτές «πληγές» και οι αβεβαιότητες του προϋπολογισμού
- Σώμα και μυαλό: Πέντε ασκήσεις ορισμός της ευεξίας
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας το Σάββατο και τοπικές βροχές
- Συντάξεις: Αυξήσεις τριών ταχυτήτων λόγω προσωπικής διαφοράς
- Πάνω από 5 δισ. ευρώ καλούνται να πληρώσουν οι φορολογούμενοι
- Βία στους δρόμους: Όταν η οργή κυριαρχεί πίσω από το τιμόνι
- Τέιλορ Σουίφτ: Πού μπορεί να ξόδεψε τα έσοδα της ιστορικής περιοδείας της Eras; – Τι αποκαλύπτει η ίδια
- Αυτές οι συνήθειες μας χαρίζουν μακροζωία – και είναι τζάμπα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442