Αμέσως μετά το 5-0 της ΑΕΚ επί του Κισσαμικού στο ΟΑΚΑ για το Κύπελλο Ελλάδος και την τρίτη σερί νίκη της Ενωσης όλα έδειχναν ήρεμα εντός ΑΕΚ.
Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης προέκυψε μια μικρή αναστάτωση. Ο Μιχάλης Μπακάκης«ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram την εξής φράσης «Μας κρίνατε για σήμερα ή πήρατε ρεπό;». Αρκετοί αναρωτήθηκαν το πως και το γιατί αλλά ο παίκτης της ΑΕΚ έσπευσε να… σβήσει την φωτιά τονίζοντας ότι δεν σημαίνει κάτι και το ανέβασε με χιούμορ.
Εν συνεχεία ανέβασε και κάτι ακόμη αναφέροντας ότι δεν είχε… στόχο κάποιον: «Είδα αυτή την φωτογραφία κάπου, μου άρεσε και την έβαλα. Δεν πήγαινε κάπου. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε προβλήματα από το πουθενά».
Έτσι, αργότερα με νέα διευκρίνηση του υποστηρίζει ο ίδιος ο Μιχάλης Μπακάκης ότι «Κανέναν δεν ήθελα να θίξω, ούτε είχα καμία σκοπιμότητα. Ξέρω σε ποια ομάδα βρίσκομαι και αλίμονο αν έχω πρόβλημα με την οποία κριτική δεχόμαστε».
Το απόγευμα της Κυριακής έφτασε στην Αστάνα η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τρίτης κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι, για την 6η αγωνιστική του Champions League.
Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία ισοπέδωσε με 11-0 τον ΠΟ Αγίου Θωμά στο Δημοτικό γήπεδο «Στ. Μελισσουργός» στο Ρέντη, για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Ο Μλαντένοβιτς χάρισε δύο γκολ στην ΑΕΛ και δεν άφησε τον Παναθηναϊκό να φύγει νικητής από το θεσσαλικό κάμπο. Μοιραίος ο Τετέ με την ευκαιρία του 88', τα γκολ οι Πέρες, Πασάς, Καλάμπρια, Μπακασέτας.