Τζένκινς: «Πάντα δύσκολο να αντιμετωπίζεις τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ»
Ο Τσαρλς Τζένκινς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος ειδικά εκτός έδρας, ενώ υπογράμμισε πως η Χίμκι είναι υποχρεωμένη να παλέψει για τη νίκη
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Χαρούμενος για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου και έτοιμος για την επόμενη πρόκληση είναι ο Λευτέρης Πετρούνιας, όπως ανέφερε στην πρώτη του ανάρτηση μετά τον κυριακάτικο (5/4) αγώνα του.
Αν και και καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος, ο Άρης, έμεινε στο 1-1 με τον Λεβαδειακό, ο οποίος διατηρεί τον πρώτο λόγο για την κατάληψη της πρώτης 5ης θέσης στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ του 5-8.