Τα δίνει όλα για να αποσπάσει την υπογραφή του Σέρβου μέσου η ΑΕΚ και αισιοδοξεί να έχει στις τάξεις της τον 28χρονο άσο του Ερυθρού Αστέρα από την 1η Γενάρη.
Οι κινήσεις της ΑΕΚ για την μεταγραφή του χαφ που αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα ξεκινούν και τελειώνουν τα τελευταία 24ωρα σε ένα όνομα: Nέναντ Κρίστισιτς. Ο 28χρονος κεντρικός χαφ του Ερυθρού Αστέρα αποτελεί τον «εκλεκτό» της Ένωσης για την ενίσχυση του άξονα, με τους Κιτρινόμαυρους να έχουν εντείνει την προσπάθεια να αποσπάσουν την υπογραφή του και να αισιοδοξούν πως πριν το τέλος του ημερολογιακού έτους, θα τα καταφέρουν!
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
LIVE: Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Καραμπάγκ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
LIVE: Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 19:45 την αναμέτρηση Γαλατασαράι – Ατλέτικο Μαδρίτης για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.
Ο πρόεδρος της Σενεγάλης, ανακοίνωσε ότι κάθε μέλος της εθνικής ομάδας θα λάβει ως πριμ από 115.000ευρώ και από ένα οικόπεδο 1.500 τετραγωνικών μέτρων στο πανέμορφο τουριστικό θέρετρο Petite Côte.