Επίδειξη δύναμης και 10 στα 10! Ο Ολυμπιακός «βούλιαξε» και τον ΠΑΟΚ (νίκησε 5-16 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο) και συνέχισε την αήττητη πορεία του στην Α1 πόλο ανδρών.
Οι Ερυθρόλευκοι δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα από τον 5ο στη βαθμολογία ΠΑΟΚ και στο πρώτο 8λεπτο το σκορ ήταν 0-3, ενώ στο ημίχρονο είχε φτάσει στο 1-8. Από εκεί και πέρα το δεύτερο μισό το αγώνα απέκτησε πλέον τυπικό χαρακτήρα και το τελικό 5-16, αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.
Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr, μετά το τέλος της αναμέτρησης τα εξής: «Το πιο σημαντικό από όλα είναι η νίκη, που ήρθε εύκολα και κλείσαμε νικηφόρα το 2018 πραγματοποιώντας μια ακόμα καλή εμφάνιση. Θα ξεκουραστούμε τις μέρες των γιορτών και θα επιστρέψουμε, να δουλέψουμε ακόμα πιο δυνατά, ώστε να εμφανιστούμε πιο έτοιμοι για τα κρίσιμα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ που έρχονται αμέσως μετά».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Άρης προηγήθηκε στο 31′ με τον Γκαρέ, στο δεύτερο μέρος όμως «έκατσε» πίσω και και τελικά το πλήρωσε με ισοφάριση από τον Βέρμπιτς (58′), με το τελικό 1-1 στη Λιβαδειά να αφήνει σαφώς πιο ικανοποιημένους τους γηπεδούχους. Τρία δοκάρια οι κίτρινοι.
LIVE: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός για την 1η αγωνιστική των play offs 1-4 της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
LIVE: Γουέστ Χαμ – Λιντς. Παρακολουθήστε live στις 18:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Γουέστ Χαμ – Λιντς για τα προημιτελικά του FA Cup. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.